Een korte introductie:

Foreign Affairs Communicatie- en Taaltrainingen is een team van trainers, coaches, sparring partners en organisatoren. Je kunt bij ons terecht voor trainingen, workshops en leertrajecten op het gebied van communicatie, taal en cultuur. Bekijk hier ons aanbod.

Foreign Affairs is in 1991 opgericht door Wendy Ripassa, die het bureau nog steeds vol passie en overtuiging leidt. Deze eigenschappen kenmerken ook de betrokken trainers en coaches.

Over de trainers van Foreign Affairs:

De trainers en coaches van Foreign Affairs zijn deskundig en opgeleid om de deelnemers aan hun trainingen taal-, communicatievaardigheden en/of cultuurkennis bij te brengen en hebben ruime ervaring met het trainen van mensen in een zakelijke context. Zij hebben het maatwerkprincipe hoog in het vaandel staan. Trainingsprogramma’s worden in gezamenlijk overleg tussen de trainer/coach, de verantwoordelijke organisator binnen Foreign Affairs, de opdrachtgever en de deelnemer(s) opgesteld.

Trainingen die zich kenmerken door dynamiek, grote variatie aan materialen en een op de praktijk gerichte aanpak zijn het resultaat.

Wil jij een training bij ons volgen? Neem vrijblijvend contact met ons op.