Wanneer vraag je om een Cultuurtraining van Foreign Affairs?

  • Een cultuurtraining volg je wanneer je een team vormt met mensen met verschillende culturele achtergronden. Om tot een soepelere communicatie te komen met je collega’s is het een goed idee om kennis op te doen van elkaars cultuur en de gewoontes op zakelijk gebied.
  • Het teamgevoel, de creativiteit en de energie binnen je team staan op een laag pitje. Het zou goed zijn het vuur weer op te stoken aan de hand van kunstzinnige werkvormen, zoals community art theaterprojecten of verhalenprojecten.
  • Je hebt binnen je team behoefte om elkaar beter te leren kennen en daar is binnen de dagelijkse werkpraktijk weinig ruimte voor. Een workshop die gericht is op het delen van verhalen over waar je allen vandaan komt, wat je heeft gevormd, welke geuren of geluiden je ontroeren zou een prachtige vorm zijn om meer binding en betrokkenheid tussen de collega’s op te roepen.
  • En tal van andere situaties waarin een grotere kennis van de cultuur van een organisatie en haar medewerkers nodig is om tot groter begrip en betere samenwerking te komen.

 

Wil je je aanmelden of vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze trainingen? Klik op aanvragen.

Aanvragen