Vervolg voorbeeldprojecten:


"Ons bedrijf gaat steeds internationaler werken en ontvangt daarom ook vaker buitenlandse gasten. Onze receptiemedewerkers moeten in verschillende talen, in de stijl van onze organisatie, de gasten verwelkomen."
Foreign Affairs biedt deze medewerkers een programma waarbij ze zich de meest voorkomende receptietaken en de uitingen die daarbij horen in verschillende talen eigen maken.

"Onze postkamermedewerkers hebben regelmatig contact met internationale leveranciers en interne cliŽnten. De communicatie vindt telefonisch en per e-mail in het Nederlands en in het Engels plaats. Dit vraagt een goede beheersing van beide talen in zakelijke context."
Foreign Affairs traint deze medewerkers in hun mondelinge en schriftelijke communicatie en werkt met concrete cases. Om de leersituatie zo praktijkgericht mogelijk te maken, wordt er met trainingsacteurs gewerkt.

"In verband met het in kaart brengen van loopbaantrajecten voor onze medewerkers, willen we weten hoe het met de taalvaardigheid is gesteld."
Foreign Affairs verzorgt taaltoetsingen waarna een advies wordt uitgebracht over het te volgen ontwikkelingstraject.

Contact

Herkent u zich in deze situaties? Heeft u een andere vraag waarbij de verbetering van taal en omgangsvormen centraal staat? 
Foreign Affairs biedt oplossing voor alle gewenste talen.
Neem contact op en wij helpen u verder!